O nás

Úvodem

Základní umělecká škola J. V. Stamice Havlíčkův Brod zajišťuje výuku v hudebním, výtvarném, tanečním a literárně-dramatickém oboru, hudební obor je také vyučován v pobočce školy v Přibyslavi.

Úspěchy základní umělecké školy

  • Přední místa v národních i v mezinárodních soutěžích
  • Uznání žáků a práce pedagogů významnými osobnostmi a veřejností
  • Úspěšnost žáků při vykonávání talentových zkoušek na umělecké školy

Výhody studia pro žáky

  • Dostupnost kulturních akcí/koncerty, výstavy a další akce/
  • Spolupráce ZUŠ s četnými partnery v oblasti kultury
  • Zájezdy: do divadel v České republice na různé soutěže v České republice
  • Prezentace dovedností žáků na koncertech a významných kulturních událostech nejen v regionu...

Novinky více novinek...

Krajské kolo soutěže žáků ZUŠ ve hře na klavír

Krajské kolo soutěže žáků ZUŠ ve hře na klavír

Ve dnech 25. a 26. března 2024 se na ZUŠ v Jihlavě konalo krajské kolo soutěže žáků ZUŠ ve hře na klavír. Soutěže se postupně zúčastnilo celkem 61 klavíristů z celého kraje Vysočina a naši ZUŠ J. V. Stamice zde v VII. kategorii reprezentoval Jaromír Kachlík.

Více

Okresní kolo soutěže ZUŠ ve hře na kytaru

Okresní kolo soutěže ZUŠ ve hře na kytaru

Ve čtvrtek 21. března 2024 se na naší ZUŠ J. V. Stamice konalo okresní kolo soutěže ZUŠ ve hře na kytaru. Soutěže se zúčastnilo celkem 17 soutěžících ze čtyř základních uměleckých škol okresu Havlíčkův Brod. Díky podpoře UR ZUŠ a našeho kraje Vysočina mladí hudebníci obdrželi také věcné odměny. Kompletní výsledková listina je k dispozici na webové stránce www.soutezezus.cz pod odkazem: 1. Hra na kytaru - soutěžní kola - okresní - Havlíčkův Brod - výsledková listina. Jak dopadli žáci zastupující naší školu?

Více

Okresní kolo soutěže ZUŠ ve hře na smyčcové nástroje

Okresní kolo soutěže ZUŠ ve hře na smyčcové nástroje

Ve středu 13. března 2024 se na naší ZUŠ J. V. Stamice konalo okresní kolo soutěže ZUŠ ve hře na smyčcové nástroje. Soutěže se zúčastnilo celkem 14 soutěžících ze tří základních uměleckých škol okresu Havlíčkův Brod. Díky podpoře UR ZUŠ a našeho kraje Vysočina mladí hudebníci obdrželi také věcné odměny. Kompletní výsledková listina je k dispozici na webové stránce www.soutezezus.cz pod odkazem: 3. Hra na smyčcové nástroje - soutěžní kola - okresní - Havlíčkův Brod - výsledková listina. Jak dopadly žákyně reprezentující naší školu?

Více